Toimintatapamme

Yritys / Toimintatapamme

KaukorantaRakentajilla on monenlaisia tarpeita ja käyttötarkoituksia, ja ne vaihtuvat elämäntilanteen mukaan. Ovatpa toiveesi millaisia tahansa, meillä on tarjota Sinulle luotettava ratkaisu kaikkiin haluamiisi vaihtoehtoihin. Voit valita Kaukorannan omasta mallistosta mieleisesi, joko sellaisenaan tai sovellettuna, mutta mielellämme toteutamme toiveesi myös mittatilaustyönä.

Kaukoranta Hirsitalot valmistetaan korkealuokkaisesta puutavarasta. Raaka-aineena käytämme Suomen parhaalla lamellihirsitehtaalla valmistettua lamellihirttä. Hirren maksimi pituus on 12 metriä. Valmistamme lamellihirrestä omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja, saunoja sekä muita hirsirakennuksia. Valittavanasi on eri hirsivahvuuksia rakennuksen käyttötarkoituksen mukaan. Kaukorannan oman malliston mukaisia vakiomalleja voidaan vapaasti muunnella asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Kaikki muutokset malleihimme ovat maksuttomia. Vakiomalliemme lisäksi valmistamme hirsirakennuksia rakentajan omien piirustusten, suunnitelmien ja toiveiden pohjalta. Meille on tärkeää, että jokainen KaukorantaKoti suunnitellaan asiakkaamme yksilöllisten mieltymysten mukaan. Osaamisemme perustuu vuosikymmenien kokemukseen ja rakentamisen ammattitaitoon.

Meillä Kaukoranta Hirsitaloissa toimintamme pohjautuu ennen kaikkea yksilölliseen, asiakkaan tarpeista lähtevään tinkimättömän hyvään palveluun, joustavuuteen, ammattitaitoon, huolelliseen valmistusprosessiin ja korkealaatuiseen tuotteeseen. Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas. Tehtävämme on auttaa Sinua yhden elämäsi suurimman hankinnan toteuttamisessa. Kerro toiveesi, Kaukoranta toteuttaa unelmasi hirsikodista!

Kaukoranta on hirsirakentamisen asiantuntija. Olemme erikoistuneet lamellihirteen. Saat hyödyksesi koko olemuksemme ja osaamisemme, mikä takaa rakennushankkeellesi onnistuneen lopputuloksen ja hyvän laadun.

AMMATTITAITOISET KAUKORANTAMYYJÄT Edustajamme palvelevat jo suunnittelun alkuvaiheessa. Myyjämme ovat ammattitaitoisia ja auttavat Sinua oikean vaihtoehdon löytämisessä. Myyjiltämme saat lisää tietoa tuotteestamme. Halutessasi myyjämme voi järjestää Sinulle mahdollisuuden tutustua rakenteilla olevaan tai valmiiseen Kaukoranta-kohteeseen. Näin voit varmistua KaukorantaKodin laadusta. Ota heti yhteyttä KaukorantaMyyjään ja sovi tapaaminen!

KAIKKI ALKAA SUUNNITTELUSTA Hyvä ja onnistunut rakentaminen alkaa perusteellisesta ja ammattitaitoisesta suunnittelusta. Tarvitsemme vain tiedot tilantarpeestasi, rakennustyylistä ja rakennuspaikan pinnanmuodoista, ilmansuunnasta ja mahdollisista rakennuspaikan erityispiirteistä. Hirsisuunnittelu vaatii erikoisosaamista. Sen vuoksi käytämme suunnitelmien laadintaan nimenomaan hirsisuunnitteluun erikoistunutta toimistoa. Huomioimme asiakkaidemme erilaiset tarpeet, sen vuoksi jokainen KaukorantaKoti on mahdollista räätälöidä pohjaratkaisultaan yksilölliseksi Sinun tilantarpeesi ja mieltymyksesi huomioon ottaen. KaukorantaKotisi voi olla mallistomme mukainen, vakiomallimme muunneltuna, itse suunnittelemasi talo tai arkkitehdin suunnittelema. KaukorantaKoti - kuten Sinä haluat!

TOIMITUSSISÄLTÖ Jokainen KaukorantaKoti on ratkaisuiltaan persoonallinen, joten myös toimitussisällöt vaihtelevat KaukorantaRakentajan tarpeiden mukaan. KaukorantaToimitus kattaa halutessasi hirsikehikon lisäksi kaikki tarvittavat rakennusosat, jotka ovat korkealaatuisia ja hirsirakentamiseen sopivia. Ikkunat ja ovet ovat keskenään yhteensopivia ja niissä Sinulla on vapaus valita haluamasi ja rakennuksesi tyyliin sopivat mitat, mallit ja jakoisuudet. Kaukorannan eri toimitustapavaihtoehdoista voit valita Sinulle sopivimman:

  • Puuosatoimitus
  • Puuosatoimitus asennettuna haluamaasi valmiusasteeseen, esimerkiksi vesikattoon asti
  • Ns. avaimet käteen -toimitus, jonka voimme toteuttaa työtilanteesta ja rakennuspaikan sijainnista riippuen. Tämä on vaihtoehdoista huolettomin - tarvitset vain muuttaa sisälle!

KAUKORANTAKOTISI PYSTYTYS Tarvittaessa huolehdimme aina KaukorantaKotisi pystyttämisestä ns. tehdasasennuksena. Mikäli valitsette asennuksen tehtaan puolesta, voitte luottaa siihen, että työ tehdään ammattitaidolla ja vastuullisesti. Kaikki pystyttäjämme ovat ammattitaitoisia rakentajia.

Tyytyväiset asiakkaamme ovat paras suosituksemme!

 

Webbiriihi