Hirsitalomallisto Hirsihuvilamallisto

Mallisto

Jos olet päättänyt rakentaa hirrestä, olet taatusti tehnyt hyvän ratkaisun! Hirsi on ajaton, arvokas ja suomalainen rakennusmateriaali. Puu on tuttu materiaali rakentaa. KaukorantaKoti on korkealaatuinen tuote ja kestävä sijoitus, joka säilyttää arvonsa sukupolvelta toiselle. Halutessasi voit valita mieleisesi suoraan mallistostamme tai muunnella sitä; suunnittele itse haluamasi koti ja anna Kaukorannan toteuttaa Sinun ja perheesi näköinen koti!

OMAKOTITALOT

KaukorantaKoti on huolella valittu ja suunniteltu ja Sinun toiveidesi pohjalta rakennettu. KaukorantaKoti soveltuu mainiosti myös taajama-alueille lyhytnurkkaisen vaihtoehdon ansiosta. Asiantuntevan ja palvelevan edustajamme kautta unelmasi puuntuoksuisesta hirsikodista saa siivet!

HUVILAT

Nykyisin loma-asunto toimii usein toisena kotina, jossa vietetään aikaa entistä enemmän, ei vain kesäisin, vaan ympäri vuoden. Luonnon rauha vesistöineen houkuttelevat vapaa-ajanviettoon. Nykyisin lisääntynyt etätyö antaa myös mahdollisuuden viettää aikaa omalla mökillä entistä enemmän. Koska huvilat toimivat usein kakkoskotina kaupunkikodin rinnalla, asettaa tämä loma-asunnolle aiempaa enemmän vaatimuksia esimerkiksi lämmöneristyksessä. Nykyisin yhä useimmat haluavat vapaa-ajan kotiin samanlaiset mukavuudet kuin kaupunkikodissakin on. Nämä huomioidaan jo suunnittelussa asiakkaan vaatimusten mukaan.

Löytyypä oma piilopirttisi veden ääreltä, metsäisistä maisemista, vaaran rinteeltä tai saaristosta, KaukorantaKoti on luotettava valinta vapaa-ajan unelmasi toteuttajaksi. Rakennusmateriaalina hirsi sulautuu loistavasti luonnon helmaan!

Onpa asiakkaamme tilantarve minkä suuruinen tahansa, Kaukorannalta löydät vaivattomasti sopivimman vaihtoehdon. Toteutamme pienet ja suuret haaveet saunamökeistä huviloihin asti!

SAUNAT

Sauna piipusta tupruttavine savuineen on pala aidointa suomalaista maisemaa. Vapaa-ajan asuntoon kuuluu perinteisesti rantasauna koivuntuoksuisine ja lämpöisine löylyineen. Haluatpa hirsisaunasi millaisena tahansa, Kaukorannalla on tarjota haaveisiisi sopiva vaihtoehto! Toimitamme luonnollisesti myös muut hirsiset piharakennukset, kuten aitat ja grillikatokset sekä autotallit.

Kaukoranta - pieniin ja suuriin haaveisiin! 

Webbiriihi